MyPizza veel gestelde vragen

  • MyPizza veel gestelde vragen
  • MyPizza veel gestelde vragen
  • MyPizza veel gestelde vragen
  • MyPizza veel gestelde vragen
  • MyPizza veel gestelde vragen
  • MyPizza veel gestelde vragen

Is uw vraag onbeantwoord? 
Stuur uw vraag naar info@ticra.nl

Wat is bij de MyPizza oven inbegrepen?
Met je MyPizza bestelling krijg je de hout gestookte pizza oven, pizza schep, gebruiksaanwijzing en 5 kg houtpellets

Kan ik bevroren voedsel in de oven bereiden?
Ja, laat het eerst ontdooien en plaats daarna uw maaltijd in de oven. Toch raden we aan uw eigen pizza te bereiden, het is de moeite waard. Voor inspiratie, check MyPizza's snelle en heerlijke pizza recepten.

Hoeveel onderhoud heeft MyPizza nodig? 
Het is raadzaam om de MyPizza oven na elk gebruik schoon te maken. Wanneer de oven is afgekoeld, neem je het rooster achter uit de oven om het as te verwijderen en de ventilatieopeningen schoon te maken. Je kunt tevens de bakplaat uit de oven halen om deze schoon te maken.

Wat kan ik koken in MyPizza?
MyPizza is ideaal voor het creëren van perfecte pizza's. Bij de optimale temperatuur kun je een pizza in slechts een paar minuten bakken. U kunt de MyPizza ook gebruiken als elke conventionele oven, met in gedachten dat de MyPizza efficiënter is en je gerechten dus sneller gaar zijn.

Hoe lang duurt het om de MyPizza op te warmen?
MyPizza bereikt de optimale temperatuur in ongeveer 25 minuten.

Is de MyPizza oven draagbaar? 
Ja, deze weegt slechts 10 kg, zodat je de oven makkelijk mee kunt nemen met kamperen, naar parken, het strand, op een terras. Waar u maar wilt!

Wat voor soort pellets moet ik gebruiken?
Zorg ervoor dat u altijd gebruik maakt van pellets die geschikt zijn voor de barbecue (Europese normalisatie-EN klasse A1). De pellets moeten droog zijn, bewaar ze altijd op een warme en droge plaats. Vochtige pellets branden niet goed branden en doven het vuur.

Heeft MyPizza een stenen bakplaat?
MyPizza maakt gebruik van een aluminium bakplaat, wat ideaal is voor het bereiden van je Pizza. Aluminium warmt sneller op dan steen en creëert dezelfde perfect krokant korst. De aluminium bakplaat is ook duurzamer dan steen, omdat deze niet zal barsten.