Barrel sauna

Met een barrel sauna geniet u van ontspanning en rust in uw eigen buitensauna in de tuin of op het dakterras. Bij Ticra Buitenleven vindt u barrel sauna’s van Artic Grenen, Thermowood en Red Cedar hout in verschillende afmetingen van 170 cm tot 400 cm lang vanaf € 2.495,-. De hoogwaardig afgewerkte barrel sauna’s verschijnen in 1- tot 8-persoons uitvoeringen en worden standaard geleverd met saunakachel.

Voordelen barrel sauna kopen bij Ticra:

Andere voordelen van een barrel sauna kopen bij Ticra Buitenleven:

Met een barrelsauna hoeft u nooit meer een sauna of wellness resort te bezoeken. U stapt uw achtertuin in en kunt direct ontspannen in uw eigen privésauna.

Kom langs in onze showroom

Om een beter beeld te krijgen van onze barrelsauna’s bent u van harte welkom in onze showroom in Dronten. Wij vertellen u hier graag meer over de voordelen van onze sauna’s. Als u langs wilt komen, dan adviseren wij u om een afspraak te maken via de contactpagina.

Lees meer informatie

Filter wordt geladen
Producten worden geladen


Barrelsauna kopen

Bij Ticra Buitenleven koopt u barrel sauna’s vanaf € 2.495,- inclusief bezorgkosten en saunakachel. Wij verkopen buitensauna’s in verschillende afmetingen en in verschillende uitvoeringen zoals Artic Grenen, Red Cedar en Thermowood. Een barrel sauna lijkt qua vorm erg veel op een wijnvat en dankzij zijn compacte formaat is de barrelsauna gemakkelijk te plaatsen in elke tuin en op elk dakterras. U kunt de gewenste sauna direct in onze webshop kopen of langskomen in ons filiaal in Dronten. In onze showroom kunt u alle modellen bekijken en voorzien wij u graag van persoonlijk advies.

Verschillende soorten barrelsauna’s

In ons assortiment vindt u drie verschillende soorten barrelsauna’s:

Barrelsauna

De barrelsauna van Red Cedar hout wordt geleverd met een houtdikte van 40 millimeter. Red Cedar hout is een houtsoort met een lange levensduur en blijft jarenlang in uitstekende conditie, zonder dat u het hout hoeft te behandelen.

Barrelsauna Artic Grenen

De Artic Grenen uitvoering is leverbaar met een houtdikte van 46 millimeter. Artic Grenenhout uit Finland en Zweden kent een dichte structuur en heeft ten opzichte van midden Europees Grenen een hogere isolatiewaarde en een langere levensduur. Daarnaast komt er vrijwel geen hars vrij bij Artic Grenen.

Barrelsauna Thermowood

De barrelsauna’s van Thermowood zijn 46 mm dik. Thermowood staat bekend om zijn duurzaamheid, lange levensduur en elegante uitstraling.

Barrelsauna Red Cedar hout

Barrel Sauna L 365 cm ø213 cm

De barrelsauna van Red Cedar hout wordt geleverd met een houtdikte van 40 millimeter. Red Cedar hout is een houtsoort met een kenmerkende roodachtige tint. Dit materiaal heeft een lange levensduur en blijft jarenlang in uitstekende conditie, zonder dat u het hout hoeft te behandelen.

Barrelsauna Arctic Grenen

Barrel Sauna L 350 cm ø 227 cm

De Arctic grenen uitvoering is leverbaar met een houtdikte van 46 millimeter. Arctic grenenhout uit Finland en Zweden kent een dichte structuur en heeft ten opzichte van Midden-Europees grenen een hogere isolatiewaarde en een langere levensduur. Daarnaast komt er vrijwel geen hars vrij bij Arctic grenen.

Barrelsauna Thermowood

Barrel Sauna L 240 cm ø 197 cm

De barrelsauna’s van Thermowood zijn 46 mm dik. Thermowood is een type hout met een prachtige natuurlijke tint en wordt in Scandinavië veel gebruikt voor het vervaardigen van sauna’s. Deze houtsoort staat bekend om zijn duurzaamheid, lange levensduur en elegante uitstraling.

 

Montage barrel sauna

De barrelsauna leveren we op verschillende manieren:

  1. Als bouwpakket voor de doe-het-zelver
  2. Compleet gemonteerd in de fabriek
  3. Montage op locatie door onze vakmensen

Neem voor meer informatie over de kosten van het monteren contact met ons op via 0321 311 564 of maak gebruik van ons contactformulier.

Een barrelsauna in uw eigen achtertuin

Met uw eigen barrelsauna in de tuin is ontspanning en rust altijd in de buurt. U hoeft nooit meer de deur uit om een sauna te bezoeken, maar kunt direct uw tuin instappen en tot rust komen. Wist u dat een sauna de perfecte manier is om spanning en stress te bestrijden en vermoeide spieren te ontspannen? Daarnaast heeft een barrel sauna een positieve invloed op uw weerstand. U bent ook niet gebonden aan openingstijden van een wellnessresort en kunt gebruikmaken van de sauna wanneer het u uitkomt.

Levering

De barrelsauna leveren we af op het opgegeven adres. Daarnaast is het ook mogelijk dat u de buitensauna afhaalt in onze showroom in Dronten. Als u dit vooraf aan ons doorgeeft, dan zetten we de barrelsauna alvast voor u klaar.

Meer informatie

Voor vragen over onze barrelsauna’s of om een afspraak te maken voor onze showroom neemt u contact met ons op via 0321 311 564 of vult u ons contactformulier in.