Bestellen en Retourneren

Bestellen:
Wij hebben een uitgebreid assortiment van onze producten opgesteld staan. U bent van harte welkom om ons bedrijf in Dronten te bezoeken, de verschillende modellen te bezichtigen en u verder te laten informeren.

U kunt uw bestelling naar eigen voorkeur als volgt plaatsen:

  • Door ons te bezoeken en u indien gewenst uitgebreid te laten informeren. We maken dan een aan de hand van uw wensen een passende offerte, waar u vervolgens rustig over na kunt denken. Na het plaatsen van een bestelling mailen wij de opdrachtbevestiging, die u na controle voor akkoord kunt retourneren. 
  • Via onze webshop*
  • Telefonisch 0031 (0) 321-311564
  • Per mail info@ticra.nl

*Ook kunt u eenvoudig online bestellen door een artikel in uw winkelwagen te plaatsen. De prijzen zijn inclusief bezorgkosten bij bestellingen > € 100,- in Nederland en België (neem contact op voor levering in andere landen), ook is het mogelijk om uw bestelling af te halen in Dronten. U kunt kiezen tussen verschillende betalingsmogelijkheden. Nadat uw bestelling is afgerond ontvangt u automatisch een orderbevestiging in uw mailbox en nemen wij contact met u op om eventuele montage en de gewenste lever dag in te plannen waarbij u vrij kunt kiezen uit iedere werkdag.

Retourneren:
Wenst u uw bestelling te retourneren? Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden (artikel 4).