Barrel sauna red cedar

Geproduceerd uit de hoogste kwaliteit Canadees red cedar

Filter wordt geladen
Producten worden geladen


Genoemde actie prijzen zijn inclusief krachtige 8kw finse sauna kachel en levering aan huis. Uit voorraad leverbaar en zolang de voorraad strekt. Wij maken uitsluitend gebruik van het beste Canadese Red Cedar hout.

Red Cedar hout heeft van natura een antibacteriële werking en biedt een aangename en rustgevende geur. Bovendien heeft Cedar zeer goede isolerende eigenschappen. Samen met de ronde vorm van de barrel sauna  (warmte circuleert makkelijker en er hoeven geen loze hoeken verwarmt te worden), zorgt dit voor een korte opwarmtijd en blijft de barrel sauna eenvoudig op temperatuur. Red Cedar is duurzaam en goed bestand tegen rot en verwering. Vaak wordt het onbehandeld gebruikt, waarbij het natuurlijk vergrijst. 

De Red Cedar Barrelsauna wordt in Canada gebouwd uit streng geselecteerd FSC gecertificeerd Canadees Red Cedar zonder knoesten.  Met 183 of 213 cm in diameter is het een zeer ruime barrel sauna. U kunt overigens de lengte zelf bepalen. Standaard leveren we deze in 3 lengtes, 182cm, 213cm en 305cm, waarvan de 305 voorzien is van een veranda. Optioneel is er bij de lengte 213 een overstekend dak bij te bestellen. De barrel Sauna´s zijn uitegerust met robuuste en stevige aluminium spanbanden.

De Canadese red cedar barrel sauna wordt als bouwpakket geleverd. Ook kan het ervaren montage team van Ticra de barrel sauna bij u thuis opbouwen.
 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezoek aan ons bedrijf!