Een buitensauna kopen om te ontspannen in de tuin

Ruim aanbod buitensauna’s in verschillende prijsklassen

Een buitensauna kopen doet u bij Ticra Buitenleven. Ticra is leverancier van kwalitatief hoogstaande buitensauna’s in verschillende prijsklassen. Onze specialisten geven u zowel online als bij ons in de showroom graag een advies op maat.

Wat een bezoek aan uw eigen sauna voor u kan doen:

Voor het bezichtigen van onze buitensauna's en advies op maat bent u van harte welkom voor een bezoek aan ons bedrijf in Dronten. We adviseren u om vooraf een afspraak te maken.

Bekijk ook onze andere interessante sauna aanbiedingen

Meer informatie

Filter wordt geladen
Producten worden geladen


De voordelen bij Ticra Buitenleven:

 • Groot assortiment buitensauna’s;
  Barrel sauna's
  - Pod sauna's,
  - Finse kota sauna's
  - Lunas sauna
 • Hoogwaardig afgewerkte sauna's met oog voor ieder detail, gebaseerd op jarenlange ervaring en vakmanschap
 • Persoonlijk advies en hoge kwaliteit service, ook na levering
 • Gunstige prijsstelling
 • Ruim aanbod opgesteld in de showroom
 • Ook online te bestellen
 • Prijzen incl. bezorgkosten in NL en BE
 • Compleet gemonteerd, als bouwpakket of montage op locatie naar keuze
 • Geschikt voor iedere tuin
 • Vele leuke sauna accessoires

Soorten buitensauna’s

Ticra Buitenleven biedt diverse soorten sauna’s aan. Zowel grote als kleine buitensauna’s. Elke buitensauna heeft zo zijn voordelen. Onderstaand ziet u de soorten buitensauna’s die wij in ons assortiment hebben:

 • De Barrel sauna:

  De Barrel sauna valt met zijn artistieke vorm wel op. Het heeft de vorm van een wijnvat. De sauna is in verschillende afmetingen te krijgen en hiermee passend voor ieder oppervlak.
 • De Luna sauna:

  Als je op zoek bent naar een moderne en unieke outdoor red ceder sauna; dan heb je de sauna gevonden! De zacht afgeronde hoeken hebben niet alleen een extra uitstraling, maar geven ook veel ruimte aan de binnenkant van de Luna Sauna. De prachtige Canadese Western Red Cedar is mooi, duurzaam en heeft de unieke Red Cedar geur waar we allemaal van houden.
 • De sauna pod:

  De sauna pod is ruim en veelzijdig. Eigentijdse vormgeving met meerdere indelingsmogelijkheden; van compacte tot ruime buitensauna’s incl. kleedruimte en veranda.
 • De Finse kota:

  De Finse kota (uit te spreken als ‘kotta’) is er in vele varianten. Eén van de varianten is de sauna kota. Zo heeft u altijd de Scandinavische levensstijl bij huis

Onze buitensauna’s zijn van zeer hoge kwaliteit door het gebruik van duurzame en sterke houtsoorten. Deze houtsoorten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor hebben onze producten een lange levensduur.

Buitensauna kopen tot 8 personen

In een buitensauna kunt u met meerdere personen genieten. Zo verkopen wij sauna’s tot 2 personen, zoals de compacte buitensauna in grenen of Thermowood of de Red Cedar sauna tot 4 personen. In ons ruime assortiment sauna’s vindt u buitensauna’s die geschikt zijn tot 8 personen. Selecteer uw wensen via het zijmenu en vind snel een buitensauna die volledig bij u past.

De voordelen van een buitensauna

Een sauna heeft vele voordelen. De buitensauna’s van Ticra Buitenleven laten u het wellness genot beleven in uw eigen achtertuin of rondom uw vakantieverblijf.

Een bezoek aan de sauna:

 • Bestrijdt spanning en stress
 • Laat de vermoeide spieren ontspannen
 • Verhoogt uw natuurlijke weerstand
 • Heeft daarnaast ook een verzachtende functie waarmee het pijnlijke punten in uw lichaam verzorgt
 • Verbrandt uw lichaam vele calorieën

Kortom, een buitensauna draagt bij aan een gezond lichaam en geest.

 

Uw buitensauna online kopen

Ticra Buitenleven heeft een breed assortiment buitensauna’s in verschillende prijsklassen die u kunt kopen in onze webshop. Deze buitensauna’s zijn afkomstig van onze vaste Canadese, Zweedse, Finse, Baltische en Nederlandse fabrikanten. Wij hebben voor ieder budget een buitensauna te koop. Wij kunnen onze buitensauna’s compleet gemonteerd of als bouwpakket leveren.

Nadat u een buitensauna in onze webshop heeft besteld contacteren wij u om uw bestelling met u door te nemen, de levering te bespreken en om de eventuele montage of het plaatsen van uw sauna in te plannen.

Buitensauna prijs

De buitensauna’s zijn onderverdeeld in verschillende prijsniveaus. Zo vindt u al een buiten sauna voor 1 tot 2 personen voor € 2.195,-. In een hogere prijsklasse vindt u een Finse grenen saunakota voor 4 tot 6 personen voor € 4.395,-. Onze duurste sauna is eveneens geschikt voor 4 tot 6 personen en is voorzien van een panoramic view. Deze bijzondere sauna kost € 10.295,-. Bepaal zelf de sauna prijs en bekijk ons uitgebreide assortiment buiten sauna’s voor in de tuin.

Buitensauna’s komen bekijken bij ons op locatie

Hoewel wij veel buitensauna’s aanbieden via onze webshop, vinden klanten het vaak prettig om de buitensauna eerst te komen bekijken voordat ze een sauna kopen. U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom in Dronten. Wij geven u graag een advies op maat. Wij raden u wel aan om van tevoren een afspraak te maken.

Bij ons op locatie in Dronten staat een ruim assortiment buitensauna’s voor u opgesteld, om u een goed beeld van de mogelijkheden te geven. Onze medewerkers kunnen u bij elke type buitensauna van informatie voorzien.

Accessoires

Bij Ticra Buitenleven heeft u naast een groot aanbod aan buitensauna’s ook een groot aanbod aan accessoires voor bij uw sauna. Door accessoires kunt u uw buitensauna vormgeven en inrichten naar eigen wens. Een greep uit ons aanbod: Sauna hoofdsteunen, sauna-emmers en -lepels, saunastenen, verlichting en sauna thermo- en hygrometers. Klik hier voor een volledig overzicht.

Montage van de sauna

Montage van de barrelsauna

De barrelsauna wordt als bouwpakket of gemonteerd geleverd en hoeft dan alleen nog maar in de tuin geplaatst te worden. U kunt het bouwpakket van de barrelsauna zelf opbouwen of de montage volledig door Ticra laten verzorgen. Mocht u informatie willen over onze bouwpakketten, neem dan contact op.

Montage saunakota

Saunakota’s worden standaard vanuit een bouwpakket in uw tuin opgebouwd. U kunt dit ook zelf doen met behulp van een gedetailleerde handleiding. De saunakota is verpakt op een pallet met complete wand- en dak elementen. De saunakota is met 2 personen te monteren.

Levering

Ticra Buitenleven levert buitensauna’s af op het door u aangegeven adres. U kunt er ook voor kiezen om de buitensauna af te halen bij ons magazijn in Dronten. Als u vooraf een afspraak maakt, zetten wij uw bestelling klaar.

Ook hebben wij veel ervaring met het leveren van buitensauna’s in landen buiten Nederland en België. Voor de levering buiten Nederland en België kunt u bij ons een offerte opvragen.

Betaling

U heeft bij het kopen van uw sauna verschillende betalingsmogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om per pin te betalen bij de levering van de buitensauna of vooraf te betalen via iDEAL of Bank/Giro.

Contact

Heeft u vragen over een buitensauna of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel naar 0321-311564.