Camping Lodge 480

Lariks/Grenen / 4-5 personen

   Toon prijzen  

Nieuwe Camping Lodge voor 2019! Unieke vormgeving, handgemaakt en de beste kwaliteit voor Campings, vakantieparken, B&B locaties of kantoor aan huis. Alle seizoenen dichtbij de natuur en bij jezelf!

Deze Lodge biedt voldoende ruimte en kan van alle gemakken worden voorzien; zoals eigen sanitair en kookgelegenheid. De Lodge heeft een volledig nieuw design met grote ramen waardoor er veel (dag)licht naar binnenkomt en hierdoor het buitenleven dichterbij komt. De Lodge is dé ideale Glamping accommodatie voor een kort of lang verblijf. Comfortabel overnachten met de luxe van thuis maar toch met het ware kampeergevoel. 

Kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap; 
De Lodges worden gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, staan garant voor een lange levensduur en bieden alle comfort voor uw gasten.

Gelamineerde hout constructie; de accommodaties zijn voorzien van gelamineerde balken met de volgende kenmerken: 

  • gelamineerd hout bezit zeer goede constructieve sterke eigenschappen
  • geen koudebruggen;
  • gelamineerd hout vraagt minder energie in de productie en is milieuvriendelijker dan staal of beton;
  • een dragende constructie van gelamineerd hout biedt een goede brandveiligheid. Gelamineerd hout verkoolt aan de buitenkant en wordt zo voorzien van een isolerende laag, zodat de constructie niet instort
  • gelamineerd hout is minder gevoelig voor vocht en geschikt voor binnen en buitenconstructies.

Ramen en deuren; de CE-gecertificeerde ramen en deuren zijn geproduceerde uit een gelamineerde constructie en voorzien van ventilatieroosters t.b.v. een gezonde luchtcirculatie. 

Isolatie; de wanden, vloer en het dak zijn volledig geïsoleerd en houden in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. De Lodge is geschikt voor temperaturen tot -30 graden Celsius.

Electriciteit;  de Lodge is voorzien van elektriciteit aansluitingen incl. zekering en lichtpunten.

Levering;  De Camping Lodges worden in modules geleverd welke op locatie enkel nog met elkaar verbonden hoeven te worden. Door de Lodges in de fabriek in modules te produceren kan de kwaliteit en afwerking gewaarborgd worden. Op deze efficiente wijze bespaart u op de montage kosten en tijd. 

Recreatiewoning; De lodge is door haar formaat breed inzetbaar voor diverse doeleinden; als modern en buitengewoon kantooraccommodatie, tinyhouse, luxe trekkershut, B&B en zelfs als een volwaardige recreatiewoning voor bijvoorbeeld vakantieparken.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Bekijk de technische specificaties

Deze Camping Pod kopen:

Camping Lodge 480

Andere klanten bekeken ook:

Camping Pod Luxery 400

Lariks/Grenen

3 personen

Meer informatie
€ 8.095,04 excl. BTW

Camping Pod Luxery 600

Lariks/Grenen

4-5 personen

Meer informatie
€ 11.318,18 excl. BTW

Camping Pod Lodge 480

Lariks/Grenen

4-5 personen

Meer informatie
€ 19.380,17 excl. BTW

Camping Pod Lodge 720

Lariks/Grenen

4-5 personen

Meer informatie
€ 27.148,76 excl. BTW