Finse Kota‚ beleef onze Scandinavische lifestyle

De originele Finse Kota's; Grillkota en Sauna Kota

Beleef het Scandinavische gevoel in uw eigen tuin. Naast dineren, kunt u de Finse Kota ook uitstekend gebruiken voor een ontspannen moment voor uzelf.

De voordelen van een Finse Kota

Advies op maat
U bent ook van harte welkom voor een bezoek aan ons bedrijf in Dronten om de Finse Kota’s te bekijken. Wij geven u graag persoonlijk advies over de aanschaf van een Finse Kota. Voor een bezoek aan ons bedrijf adviseren wij u om vooraf een afspraak te maken.

Bekijk ook onze Finse Kota aanbiedingen en lees meer informatie over de Orginele Finse Kota's van het merk WArt welke nog geproduceerd worden in Lapland. WArt Finse Kota's kenmerken zich vooral door zijn volledige uitrusting, authentieke uitstraling, hoge afwerkingsniveau, gebruik van duurzame materialen en langzaam groeiend grenenhout (FSC) uit Lapland. 

Meer informatie

Filter wordt geladen
Producten worden geladen


De voordelen van een Finse Kota

Met een Finse Kota kunt u het hele jaar door buiten dineren of barbecueën met uw vrienden of familie. U bent dankzij een Finse Kota niet meer afhankelijk van gunstige weersomstandigheden. U beleeft het Scandinavische gevoel in uw eigen tuin. Naast dineren kunt u de Finse Kota ook uitstekend gebruiken om uzelf terug te trekken. Zo kunt u heerlijk ontspannen met een boek bij het haardvuur zitten.

Soorten Finse Kota’s

Een Finse Kota is een prachtige 6-, 8- of 10- hoekige Finse blokhut. In ons assortiment hebben wij de volgende Finse Kota’s:

Grill Kota
De Grilll Kota is ideaal voor een gezellig en heerlijk diner met familie en vrienden. U bent voor een barbecue niet meer afhankelijk van het weer, maar u zit lekker knus binnen in uw eigen BBQ huis.

Sauna Kota
De Sauna Kota geeft een originele Finse sauna ervaring. Zelfs de kleinere modellen zijn vergeleken met traditionele sauna's verrassend ruim van binnen. De grote Sauna Kota is zelfs voorzien van een kleedruimte en biedt voldoende ruimte voor grote groepen saunabezoekers.

Finse kota bij een camping & bed and breakfast

Ticra biedt naast de traditionele Finse Kota’s ook aangepaste modellen aan. Deze modellen zijn op een dusdanige manier ingericht, dat u ook de mogelijkheid heeft om er in te overnachten. Dit vormt ook de reden dat de aangepaste Finse Kota’s uitermate geschikt zijn als verhuuraccommodatie. Naast de overnachtingsmogelijkheden kan de Finse Kota ook worden ingericht met een keuken, toilet of badkamer. De Kota kan tevens gebruikt worden als:

• kantoor
• tuinhuis
• relaxruimte
• conferentiezaal
• atelier
• meditatieruimte
• logeerkamer

Uw Finse Kota online kopen

Ticra Buitenleven heeft een breed assortiment Finse Kota’s in verschillende prijsklassen. Voor ieder budget hebben wij een Finse Kota. De variatie in onze webshop bestaat vooral uit de verschillende uitvoeringen, afmetingen en opties.

Finse Kota’s komen bekijken

Naast dat wij Finse Kota’s aanbieden in onze webshop, vinden klanten het vaak prettig om de kota eerst te komen bekijken. U bent van harte welkom voor een bezoek aan ons bedrijf in Dronten, graag geven wij u een advies op maat. Wij raden u wel aan om van tevoren een afspraak te maken.

Merk uitgelicht: WArt

Ticra Buitenleven is exclusief importeur van het Scandinavische merk WArt. De WArt Finse Kota is de meest luxe en complete uitvoering op het gebied van de kota’s. De Finse Kota van WArt kenmerkt zich vooral door zijn chique uitstraling, hoge afwerkingsniveau en gebruik van duurzaam en langzaam groeiend grenenhout uit Lapland. In onze brochure Wart Finse Kota kunt u zien welke Finse Kota’s leverbaar zijn. Ticra denkt graag met u mee om een passende Kota voor u te vinden.

Dakbedekking

Zowel de grill kota, sauna kota als grillpaviljoen worden standaard met dak shingles geleverd. U kunt zonder meerprijs kiezen uit de kleuren zwart, rood, grijs of groen. Zo kunt u de dakbedekking van uw grill kota afstemmen op de omgeving en aan uw eigen wensen. Wanneer u een andere kleur wenst, is dit vaak tegen geringe meerprijs te realiseren.

Montage

Ons montageteam kan de opbouw van uw Finse Kota verzorgen, neem contact op voor de tarieven en een passende offerte.

Ook kunt u er voor kiezen om de Finse Kota zelf te monteren. Aan de hand van een gedetailleerde handleiding met tekeningen kunt u deze zelf opbouwen.

Levering

De prijzen op onze website zijn inclusief bezorgkosten in Nederland en België. Wij leveren de Finse Kota in voorgemonteerde delen af op het door u aangegeven adres. Houd er rekening mee dat de levertijd afhankelijk van uw wensen 3 tot 8 weken bedraagt.

Ook hebben wij veel ervaring met het leveren van Finse Kota’s in landen buiten Nederland en België. Voor de levering buiten Nederland en België kunt u bij ons een offerte opvragen.

Betaling

U kunt bij ons kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden. Zo kunt u bij de levering betalen per pin of contant. Ook kunt u vooraf betalen via iDeal of Bank/Giro.

De voordelen van Ticra

  • Groot assortiment aan Finse Kota’s
  • Kwalitatief hoogwaardige producten, gebaseerd op jarenlange ervaring en vakmanschap
  • Ruim aanbod opgebouwd om te bezichtigen
  • Finse Kota's leverbaar met uitbouw en aan elkaar te schakelen
  • Ook online te bestellen
  • Prijzen inclusief bezorgkosten in Nederland & België
  • Aangeleverd in voorgemonteerde delen voor zelfbouw of opbouw te laten verzorgen door ons ervaren montage team.
  • Verschillende betalingsmogelijkheden

Neem contact op

Heeft u vragen over een Finse Kota of wilt u een afspraak maken om ons bedrijf te bezoeken? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0321-311564 of vul het contactformulier in.