AquaKristal starterset

   Toon prijzen  

Prijs incl. verzendkosten € 79,95

AquaKristal
AquaKristal is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van waterbehandeling. Speciaal voor de Hottub, Whirpool en Zwemspa is de formule van AquaKristal de ideale oplossing om op een eenvoudige en efficiënte wijze uw badwater helder en schoon te houden.  
 
Werking Aqua Kristal
AquaKristal is een milieuvriendelijk all-in-one product voor wateronderhoud van uw Spa, Hottub of Zwemspa. Het product kent een unieke werkwijze en zorgt ervoor dat u slechts een minimale hoeveelheid aan uw badwater hoeft toe te voegen om uw badwater helder en schoon te houden. Bovendien is AquaKristal biologisch afbreekbaar en dat maakt AquaKristal dubbel milieuvriendelijk.

Met AquaKristal reinigt u uw water van bodem tot oppervlakte. Op eenvoudige, maar efficiënte wijze. Eén wekelijkse behandeling met AquaKristal voorkomt aanhechting van kalk, de voedingsbodem bacteriën en andere micro-organismen in uw bad. AquaKristal zorgt er bovendien voor dat reeds bestaande kalkaanslag loslaat. Wanneer uw Spa of Hottub over een ingebouwde ozonator of zandfilter met UV lamp beschikt, doodt deze de losgelaten bacteriën en desinfecteert het water. Met kristalhelder, schoon en heerlijk zacht water als resultaat. 

Bijkomende voordelen
Met AquaKristal houdt u uw Spa of Hottub hygiënisch schoon. Daarmee verlengt u de levensduur van uw apparatuur. Maar ook uw eigen lichaam en geest profiteren van het gebruik van AquaKristal. Zo zorgt het zachte, pure water voor een zijdezachte en diep gereinigde huid en leidt de aangename, frisse geur van AquaKristal tot een ontspannen geest.

Inhoud: 2 liter AquaKristal, maatbeker, microvezeldoekje en gebruiksaanwijzing.
Een set AquaKristal is ten behoeve van 2 maanden waterbehandeling, na de 2e maand dient u het water te verversen.

Deze accessoire kopen:

AquaKristal starterset