Buiten koken en tafelen met Polar Grill en MyPizza

Voor het bakken van je heerlijkste vlees, groentes en pizza's!

Scandinavië staat al decennia bekend om haar kwalitatieve en hoogstaande producten. Door het gebruik van moderne machines en de beste materialen kan de Polar Grill gebruikt worden voor intensief gebruik en voor vele doeleinden.
Hierbij kunt u denken aan:

Mocht u nog vragen hebben of wilt u graag een afspraak maken voor een bezoek aan ons bedrijf, neem dan gerust contact met ons op.

Filter wordt geladen
Producten worden geladen


De Polar grill is meer dan alleen een barbecue 
Standaard voorzien van een speciale schoorsteen set en een stijlvolle schouw. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om de grill op vele plekken onder een overkapping te plaatsen zoals onder een prieel, een tuinhuis, veranda, of in een Finse Kota. De Polar Grill is niet alleen geschikt voor een barbeque, u kunt er ook een heerlijk warm haardvuur in opstoken en de grill gebruiken als terrashaard.  

MyPizza wood-fired oven
Heeft u zich ooit afgevraagd waarom in Italië de smaak van pizza's zo veel beter is? Het is omdat de Italiaanse restaurants pizza's bakken in traditionele hout gestookte pizza-ovens die hogere temperaturen bereiken dan een reguliere oven thuis. Met MyPizza kan iedereen thuis echte pizza's bakken met een krokante buitenkant en zachte smaakvolle binnenzijde. De oven is leuk, draagbaar en betaalbaar!