Barrel Sauna

  • Barrel Sauna
  • Barrel Sauna
  • Barrel Sauna
  • Barrel Sauna
  • Barrel Sauna

De barrel (vaak geassocieerd met een groot wijnvat) word geleverd als buitensauna. De barrels zijn eenvoudig te plaatsen, makkelijk te verwarmen en breed inzetbaar. De barrels kunnen zowel compleet gemonteerd af fabriek geleverd worden, als bouwpakket waarbij de mogelijkheid bestaat deze zelf op te bouwen of door Ticra Buitenleven op de voor u gewenste plek te laten monteren. 

Barrel Sauna:

De Barrel Sauna geeft door de ronde vorm een bijzondere sauna ervaring, is eenvoudige te plaatsen en efficiënt in gebruik.  De sauna is gemakkelijk te plaatsen bij uw vakantiewoning, recreatiepark of Wellness centrum.  Door de ronde vorm is de sauna snel op temperatuur, er hoeven geen loze hoeken verwarmt te worden en de warmte circuleert beter waardoor de nodige energie bespaard wordt. Afgezien van de ruime keuze uit kwalitatief goede houtsoorten, afmetingen en diverse saunakachels zijn er vele opties mogelijk en specifieke wensen vaak te realiseren.

De barrel sauna is geschikt voor verhuur in het voor-, hoog-,  en naseizoen.  Heeft u vragen over een barrel sauna of wenst een passende offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Tip: Combineer deze sauna met een houtgestookte hottub en Finse Kota.

Wij bedenken graag samen met u de voor u geschikte oplossing.