Camping Pods Trekkershut

Optimaal comfort met behoud van het echte kampeergevoel

Wilt u uw gasten die unieke kampeerbeleving aanbieden en bent u opzoek naar bijzondere accommodatieconcepten?
De Camping Pod is een verlengstuk voor bij een hotel, camping, natuurpark of B&B.

Wat biedt de Camping Pod Trekkershut:
• hoge bezettingsgraad tegen relatief lage investeringskosten;
• ook voor korte verhuurperiodes als gevolg van geringe schoonmaakwerkzaamheden;
• een Camping Pod trekt nieuwe gasten aan (onderscheidend en beleving voor uw gasten);
• kampeerders verlengen hun verblijf bij veranderende weersomstandigheden;
• eenvoudig en snel te plaatsen (wij verzorgen levering en plaatsen in heel Europa);
• eenvoudig verplaatsbaar
• mogelijkheid tot opname campings met erkende trekkershutten

Camping Pod Trekkershut uitvoeringen:
• Comfort 46 mm houtdikte
• Comfort+ (geïsoleerd)
• Luxery (geïsoleerd)
• Lodge (geïsoleerd)

Meer informatie 

Filter wordt geladen
Producten worden geladen


Trekkershutten Nederland en Belgie

Als leverancier biedt Ticra Buitenleven een breed assortiment aan professionele Camping Pods welke erkend worden als Trekkershut en voldoen aan de daarvoor gestelde richtlijnen. Opname in het netwerk van Trekkershutten biedt u extra verhuurmogelijkheden!

  • De trekkersaccommodaties voldoen aan de beoogde richtlijnen en kwaliteits eisen
  • Het kwaliteitslabel Trekkershut geeft uw gasten de garantie op een kwalitatief goede verblijfsaccomodatie, hierop is een erkend controlesysteem.
  • Promotie wordt voor u geregeld!

We maken hierbij onderscheid in vier varianten met elk zijn voordelen:

  • Camping Pod Comfort Grenen (46 mm massief Grenen of Thermowood)
  • Camping Pod Comfort+ (geïsoleerd)
  • Camping Pod Luxery (geïsoleerd)
  • Camping Pod Luxery Lodge (geïsoleerd)

Camping Pod Comfort
De comfort modellen zijn uitgevoerd in  46 mm sterk en massief grenen of Thermowood. Deze functionele en hoogwaardige Camping Pod is ideaal als kampeerplaats en buitenverblijf. De Pod word geleverd inclusief te open raam voorzien van dubbel glas in de achterwand, twee openslaande grenen deuren voorzien van verstelbare scharnieren, dubbelglas en slot. Bitumen Icopal dakshingels in de kleuren groen, rood of antraciet. De comfort is leverbaar is verschillende afmetingen en indelingen.

Camping Pod Comfort+ (geïsoleerd) 
In plaats van de 46 mm massief, is Comfort+ versie opgebouwd uit dubbelwandige geïsoleerde grenenwanden.

Camping Pod Luxery (geïsoleerd)
De luxery modellen zijn bijzonder exclusieve Camping Pods geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnorm en oog voor ieder details. De Camping Pods worden geleverd inclusief o.a. volledige dak-, wand- en vloerisolatie incl. dampfolie,  elektrische bedrading met geïntegreerde stopcontacten en lariks vlondervloer aan de voorzijde. De binnenzijde is van grenen hout met unieke architectonisch ontworpen bogen die de bijzondere vorm van de Camping Pods extra accentueren, de buitenzijde wordt geleverd in lariks hout wat weinig onderhoud vraagt.  Optioneel is de Pod uit te breiden met een uniek voorportaal.  De luxery kampeer pod is dan ook zeer geschikt voor gebruik in de winter! De Camping Pod Luxeryonderscheidt zich door uitsluitend gebruik te maken van de beste materialen, waarbij afwerking niveau, lage exploitatie kosten, kwaliteit, design en duurzaamheid voorop staan. Wij combineren de hoogste kwaliteit met design en natuurlijke materialen. 

Camping Pod Lodge 
Dit is de grootste te verkrijgen Camping Pod met alle ruimte en gemakken voor een comfortabel verblijf. Met ruim 28 m² is deze lodge geschikt voor zowel korte als lange verblijven, voor diegene die meer ruimte zoekt is de Pod in modules uit te breiden. De Camping Pod Lodge is een duurzame accommodatie: een verantwoorde keuze en luxe kampeergelegenheid in een uniek ontwerp. De gebogen vormen zorgen samen het hout voor een natuurlijke uitstraling en een gevoel van geborgenheid. De Camping Pod Lodge is verrassend ruim van binnen en opgebouwd uit duurzame materialen. U slaapt dus gegarandeerd in een unieke accommodatie. Overnachten in deze lodge is een bijzondere ervaring. Door de vele ramen is de natuur heel dichtbij, tegelijkertijd zorgt het warme hout voor een gevoel van geborgenheid.

De Camping Pods zijn ideaal als kampeerplaats; extra woonruimte, kantoor aan huis, atelier, ontspanningsruimte om je zelf in terug te trekken, gastenverblijf, praktijkruimte, etc. Luxe in eenvoud, dat is onze filosofie.

Gezellig, romantisch kamperen in een Camping Pod is pure ontspanning en een ervaring op hetzelfde moment. Welzijn is het motto. Comfortabel kamperen en één zijn met de natuur maken de Camping Pod geschikt voor zowel de minder ervaren en doorgewinterde kampeerder voor een kort verblijf of een langere vakantie.

Wij leveren en plaatsen in heel Europa. Neem voor meer informatie over prijzen of een passende offerte contact op.