Recreatie Hottub

  • Recreatie Hottub
  • Recreatie Hottub
  • Recreatie Hottub
  • Recreatie Hottub

Uw gasten zoeken steeds meer luxe en een bijzondere ervaring tijdens hun vakanties. Bent u op zoek naar een waardevolle toevoeging voor uw accommodatie, een  extra faciliteit voor uw gasten en een leuke manier om te onderscheiden, dan is één van de hottubs van Ticra Buitenleven iets voor u.

Een kunststof hottub is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te reinigen, ontspannend, snel op temperatuur, recyclebaar en biedt het zit comfort van een luxe jacuzzi met de eenvoud van een authentieke houtgestookte hottub.  Zo is de Welltub (wellness hottub) voorzien van een taps toelopende wand en is de zitting afgestemd op de meest comfortabele zitpositie. De Welltub is gemaakt van een krachtig LDPE kunststof en bestaat uit één geheel geoten deel waardoor lekkage uitgesloten is. De Hot tub is door het lichte eigen gewicht en sterke eigenschappen eenvoudig verplaatsbaar. De hottub is leverbaar met verschillende accessoiresinterne- of externe hottub kachel, als inbouw hottub en met diverse soorten houtombouw zoals, spar, thermowood en red cedar.  

Wilt u de hottub verhuren en zo makkelijk mogelijk verplaatsbaar maken op een aanhanger? Informeer naar de mogelijkheden voor een professioneel opgebouwde vehuur hottub
Ideaal voor het flexibel plaatsen bij verschillende vakantiewoningen of ter aanvulling van uw partyservice.

Heeft u een vraag over een hottub of wilt u om de mogelijkheden een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De houtgestookte wellness hotttub is ook te huur, voor meer informatie klik hier