Originele grenen Finse Kota

  • Originele grenen Finse Kota
  • Originele grenen Finse Kota
  • Originele grenen Finse Kota
  • Originele grenen Finse Kota
  • Originele grenen Finse Kota

De Finse Kota is een authentiek  Scandinavisch product die u op bijzondere wijze warmte en comfort biedt.  De Finse Kota is uitermate geschikt voor vele toepassingen in de recreatiebranche. De unieke uistraling en ruimtelijke ervaring van binnen geven deze Finse Lodge een bijzondere belevenis die uw gasten niet zullen vergeten.

De mogelijkheden met een Finse Kota zijn eindeloos. De traditioneel 6- en 8-hoekige Finse Kota’s zijn leverbaar als grillkota (dus met een barbecue), saunakota, een combinatie hiervan of zonder inrichting zodat de kota helemaal naar eigen wens in te richten is. Een Kota zorgt voor sfeer en is in feite op iedere gewenste plek neer te zetten.  Qua afmetingen is er volop keus; we leveren Kota’s van 4,5 tot 56m2, optioneel is het mogelijk om uw kota te voorzien van een uitbouw of meerdere Finse Kota's aan elkaar te koppelen, de mogelijkheden zijn eindeloos. De extra ruimte kunt u gebruiken voor inbouwen van sanitaire voorzieningen, keuken, aparte entree, slaapgelegenheid, etc. 

U kunt de Finse Kota inrichten als luxe accommodatie om in te overnachten (Finse Lodge) of als eenvoudige of trekkershut, barbecue plaats voor groepen en om allerlei andere overdekte activiteiten in te organiseren zoals verjaardagspartijen, seminars en brainstorm sessies voor bedrijven . De mogelijkheden zijn dus eindeloos.  Door de keuze uit verschillende daksingels en beits kan aan de Finse Kota helemaal een eigen identiteit gegeven worden. 

De Finse Kota's zijn leverbaar in 3 uitrusting niveaus:
Finse Kota Comfort
Finse Kota Exclusive
Finse Kota WArt Artic pine

Bekijk ook onze brochure voor een uitgebreid overzicht en meer foto's: WArt Finse Kota´s.

Tip: combineer de Finse Kota met een hottub of barrel sauna. De barrel sauna is ook leverbaar als trekkershut.

Ticra staat voor mooie producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding en oog voor de wensen de klant. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden voor de door u gewenste toepassing te bespreken.

Original Wood Art Quality