Camping en Glamping accommodaties

Uw gasten zoeken steeds meer luxe en een bijzondere ervaring tijdens hun vakanties


Wilt u uw gasten net dat beetje extra geven en bent u op zoek naar de juiste invulling? Ticra Buitenleven is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van buitenrecreatie. Laat uw gasten het gehele jaar door heerlijk tot rust komen in een houtgestookte hottub, barrel sauna, buitensauna, Finse Kota of Camping Pod. Met de recreatie faciliteiten van Ticra Buitenleven:

 • Biedt u uw gasten een unieke belevenis
 • Geeft u uw gasten een luxe ervaring
 • Onderscheidt u zich van andere accommodaties
 • Biedt u het gehele jaar de Scandinavische manier van buitenleven

Bij Ticra Buitenleven heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten die uw hotel, camping, natuurpark of andere accommodatie nog aangenamer maken. 

 • camping pod

  Camping Pod en Lodge

  Geef uw gasten een unieke kampeerbeleving. Met de Camping Pod biedt u optimaal comfort zonder dat het kampeergevoel verloren gaat.Meer informatie
 • finse kota

  Finse Kota

  Met een Finse Kota genieten uw gasten het gehele jaar door binnen- en buitenshuis van gezellige diners en barbecues.
  Meer informatie
 • hottub

  Hottub

  Biedt uw gasten extra luxe en genot met een hottub op uw accommodatie.
  Meer informatie
 • barrel sauna

  Barrel Sauna

  Met de barrel sauna beleven uw gasten het gehele jaar het genot van ontspannende wellness.
  Meer informatie
 • polar grill

  Polar Grill

  De Polar Grill is een Finse barbecue en terrashaard in één. Deze is gemakkelijk te plaatsen onder een prieel, tuinhuis, veranda of Finse Kota.
  Meer informatie

Recreatie faciliteiten van Ticra bij uw accommodatie

Ticra Buitenleven levert een breed assortiment kwaliteitsproducten in verschillende prijsklassen in samenwerking met vaste fabrikanten uit Canada, Zweden, Finland, en Nederland. Doordat u de keuze heeft uit verschillende houtsoorten, modellen en afmetingen zijn wij in staat een product voor uw samen te stellen die volledig aansluit op uw wensen. Hierdoor vormen de recreatiefaciliteiten van Ticra Buitenleven het ideale verlengstuk van uw accommodatie.

Bestellen

In onze webshop vindt u slechts een fractie van ons ruime assortiment, bestaande uit verschillende modellen en variaties. Dankzij onze vele mogelijkheden bent u ook voor specifieke wensen bij Ticra Buitenleven aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee zodat we gezamenlijk op zoek kunnen gaan naar een gepaste invulling voor uw recreatiebedrijf.

U bent van harte welkom in Dronten voor advies op maat én om uw wensen te bespreken. Om u goed van dienst te kunnen zijn adviseren wij u om van te voren een afspraak te maken. Naar aanleiding van uw wensen en de mogelijkheden zal er voor u een persoonlijke offerte worden opgesteld. Bij Ticra Buitenleven kunnen uw wensen altijd tegen een scherpe prijs gerealiseerd worden.

Wij vinden het belangrijk dat u volledig tevreden bent en adviseren daarom naar aanleiding van de offerte een vervolgafspraak te maken. Tijdens de vervolgafspraak kunnen nog gewenste veranderingen of aanpassingen worden doorgevoerd en beantwoorden wij al uw eventuele vragen over de faciliteiten of offerte.

Contact

Ticra Buitenleven
De Oude IJssel 14
8253 PV Dronten, NL 

Wij adviseren u om vooraf een afspraak te maken.

Tel. +31 (0)321-311564
E-mail. Info@ticra.nl

   

Uitgevoerde projecten en succesverhalen